Sposób przygotowania

Pangę myjemy i osuszamy. Potem rybę starannie skrapiamy sokiem z cytryn i posypujemy przyprawą do ryb. Przyrządzoną rybę odstawiamy na jedną godzinę do lodówki. Następnie rybę obtaczamy z dwóch stron w mące i dajemy na dobrze rozgrzany tłuszcz. Gdy się zarumieni to przekładamy i obsmażamy drugą stronę ryby. W rondelku rozgrzewamy masło i dorzucamy do niego przeciśnięty przez praskę czosnek. Zdjętą z patelni rybę polewamy przygotowanym masłem z czosnkiem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    uwielbiam ryby
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczna
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    cudne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    musi być pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    proponujesz bardzo smacznie przyrządzoną rybkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !