Składniki:
por | 1 |
szparag | 1 słoik |
pestki dyni | 10 dag |
pestki słonecznika | 10 dag |
rukola | |
wędzona szynka | 20 dag |
sos winegret | 30 ml |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
feta | 20 dag w kosteczkach |
lód | 5 liści |
por | 1 |
szparag | 1 słoik |
pestki dyni | 10 dag |
pestki słonecznika | 10 dag |
rukola | |
wędzona szynka | 20 dag |
sos winegret | 30 ml |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
feta | 20 dag w kosteczkach |
lód | 5 liści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: