Sposób przygotowania

Chleb pokroić w kostkę, wsypać do gorącego wywaru, dodać wyciśnięty czosnek, pieprz, cukier i jarzynkę - pozostawić na 15 minut.
W międzyczasie posiekać cebulę i zrumienić ją na niewielkiej ilości smalcu.
Namoczony chleb zmiksować z wywarem na gładko.
Dodać usmażoną cebulkę i podgrzać.
Na koniec doprawić chrzanem.

Komentarze

  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    na pewno kiedyś spróbuję
  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Do wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eagle

    Do wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eagle

    Do wypróbowania :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eagle

    Do wypróbowania :)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Hehehe... Się sklonowało ;) Ale warto wypróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    Super, już myślałam, że stara doba kuchnia polska wymarła... GRATULUJĘ :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !