Sposób przygotowania

Sardynki osaczyć z oleju, rozetrzeć widelcem.
Jajka obrać ze skorupek, przeciąć wzdłuż na połowę, wyjąć żółtka i dodać je do sardynek.
Dodać majonez, chrzan, posiekany koperek, sól i pieprz - utrzeć na jednolitą masę.
Połówki jajek nadziać powstałą masą sardynkowo-chrzanową.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !