Sposób przygotowania

Filety z dorsza po rozmrożeniu kroimy na porcje. Skrapiamy sokiem wyciśniętym z cytryny. Oprószamy solą i pieprzem oraz przyprawą do ryb. Rybę panierujemy w jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Na tłuszczu smażymy porcje ryby. Podajemy z ziemniakami z wody albo frytkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetny na niedzielny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    czy koniecznie musi być ryba mrożona?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    uwielbiam dorsza :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !