Sposób przygotowania

Żeberka myjemy w zimnej wodzie, przekładamy do garnka, zalewamy zimną wodą, dodajemy przyprawy( ziele, pieprz ziarnisty i liść laurowy) i gotujemy 20 minut. Następnie dodajemy pokrojone warzywa. Gotujemy do miękkości. Zupę zaprawiamy koncentratem pomidorowym połączonym ze śmietaną. Żeby nie zrobiły się grudki zahartowujemy. Dodajemy przyprawy do smaku. Makaron gotujemy oddzielnie. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !