Sposób przygotowania

Wodę wlewamy do garnka jeden litr dodajemy kostkę rosołową, mieszamy do całkowitego rozpuszczenia kostki, następnie koperek myjemy i siekamy na drobno wkładamy do bulionu .Następnie dajemy roztrzepaną mąkę z wodą wlewamy do bulionu, gotujemy ok 5 minut, Na sam koniec dodajemy śmietanę doprawiamy solą i pieprzem, całość gotujemy jeszcze ok 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny do obiadku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    smaczny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !