Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Słoninę umyć, osuszyć, zmielić w maszynce do mięsa. Przełożyć do garnka, topić na wolnym ogniu pod przykryciem.


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Przedwczoraj robiłam bardzo podobny smalczyk - jest po prostu rewelacyjny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubimy taki smaluszek...
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    oj pyszności mojeeeeeeee
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo kaloryczne, ale jakie smakowite.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do pieczywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    kaloryczne ale dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    brzmi swojsko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczniutkie. Do tego cebulka i wszystko idealnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    tak,też tak robie,pycha z ogórkiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !