Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w większą kostkę. Schab, karkówkę oraz kiełbasę w mniejszą kostkę. Cebulę posiekać. Ok. 30 dag słoniny przełożyć na patelnię, dodać mięso i kiełbasę, podsmażyć. Na koniec dodać cebulę. Smażyc jeszcze ok. 10 min. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Na osobnej patelni wytopić resztę słoniny. Wszystko przelać do jednego naczynia, wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha domowy najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    zjadłbym taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki mięsny smalec ,pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jola1508

    jak u mojej babci :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    swojski najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam domowy smalczyk
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny-domowy,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    rewelacja,taki swojski smalec ze świeżym pieczywem...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne smarowanie do chleba
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię taki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !