Sposób przygotowania

Mrożoną kaczkę dobrze umyć do środka kaczki włożyć ser feta , ser żółty , grzyby marynowane i kaczkę włożyć do naczynia żaroodpornego . Na wierzch kaczki natrzeć oliwą z oliwek, winem ryżowym następnie obsypać oregano , papryką czerwona oraz pieprzem i włożyć do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C, po 10minutach pieczenia zalać kaczkę rozrobionymi w wodzie kostkami bulionowymi i kaczkę piec aż się zrumieni . Następie wyjąc i pokroić

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    boszszszsze, cóż to za połączenie?!
  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Pyzo twoje komentarze stają się nie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    wykwintne danie ... bardzo lubię takie połączenia smaków! Wypróbuję !
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    nie widzę nic dziwnego w tym połączeniu, mięso często je się z serami..

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !