Sposób przygotowania

Mięso wołowe dobrze umyć i pokroić na paski o długości 4 cm . Paprykę umyć , wydrążyć pestki , i pokroić na długie cienkie paski, ogórki kiszone pokroić na pół ,. I na brzegu paska mięsa ułożyć pół ogórka i kawałki papryki , a następnie zawinąć i owiązać nicią bawełnianą a następnie wrzucić na rozgrzana patelnie z oliwą . Smażyć aż mięso będzie mocno rumiano i miękkie . Następnie wyjąc i udekorować natką pietruszki .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zgadzam się z przedmówcami.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !