Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mięso nacieramy solą i salsą paprykową następnie obsmażamy na suchej patelni by zamknąć pory , po czym podlewamy wodą i dusimy do miękkości ok 20 min , doprawiamy sobie wdług uznania np, dodajac jeszcze kostkę rosołową i na koniec zagęszczamy sos śmietaną z mąką .


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie podana! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszne mięsko w doborowym towarzystwie zielonych kluseczek.
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Te kluseczki sa przepyszne , zaryzykowałam ale sie opłacało , wyszły wyśmienite , aż sama byłam w sozku , no i wyglądają ciekawie :)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    polędwiczki lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !