Sposób przygotowania

Schab umyć i przez środek zrobić otwór. Do otworu powkładać suszone śliwki. Mięso natrzeć solą, pieprzem, słodką papryką oraz polać miodem i oliwą z oliwek. Mięso zawinąć w folię spożywczą i włożyć na godzinę do lodówki. Po upływie godziny przełożyć mięso do brytfanny, przykryć pokrywką i piec w piekarniku około 1,5 h w temperaturze 180-200oC.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    musi byc smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    SWIETNY SCHABIK
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, taki schabik to coś wspaniałego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super pomysł na tą śliwkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !