Sposób przygotowania

Udka myjemy i gotujemy w wodzie z dodatkiem kostek rosołowych i ziela angielskiego. Dodajemy marchewkę pokrojoną w plasterki, fasolkę szparagową, brokuła i małą cebulę przekrojoną na pół. Gdy warzywa będą miękkie dodajemy makaron. Gotujemy z 10-15 minut. Na koniec dodajemy śmietanę.
Smaczności

Komentarze

  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie zupki
  • 3
    original
    Opublikowano

    treonina

    ładnie wygląda, ciekawe jak smakuje :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    wygląda pysznie:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    bardzo ładnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !