Sposób przygotowania

Żelatynę przygotować wg przepisu na opakowaniu, doprawić do smaku solą. W miseczkach ułożyć schab pokrojony w plasterki lub kostkę, na to plasterek jajka i kawałki suszonych pomidorów i szczypiorek, zalać żelatyną i pozostawić do stężenia. Podawać z cytryną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Bardzo lubię galaretę, chociaż zastąpiłabym wodę np. bulionem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    extra galareta
  • 2
    original
    Opublikowano

    forgielka

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    rewelacyjna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    lubię to :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !