Sposób przygotowania

Jajka posiekać grubo, dodać chrzan (ze słoiczka) oraz jogurt.
Dodać nieco soli, cukru i pieprzu.
Zmiksować blenderem na masę.
Wymieszać z majonezem.
Podawać do wędlin, sałaty, jajek na twardo.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich pomysłów i przepisów na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    Brzmi ciekawie spróbuje .Pozdrawiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    obiecuję ,że wypróbuję:)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    To jeden z naszych obowiązkowych sosów na Wielkanoc - kiedy żółtka są ładnie wybarwione, wtedy sos ma piękny cytrynowy kolor - na zdjęciu wyszedł dość blado ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !