Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Zaczynamy od przygotowania farszu. Kurczaka gotujemy w osolonej wodzie. obieramy mięso z kości i mielimy. Cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju, dodajemy obraną i startą marchewkę. Wszystko razem dusimy, dodajemy mięso i wszystko doprawiamy do smaku.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    Pyszne :) chyba zrobię takie ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne paszteciki !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Paszteciki drobiowe z mięsa francuskiego? Chyba miało być z ciasta :) Są świetne.Też robię w cieście francuskim.Takie najbardziej mi smakują.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    może ko kurczaki francuskie?...hehe...jak zwał tak zwał, byle dobre do barszczu...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    mniejsza o nazwę, ważne , że wyglądają przepysznie:)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ależ smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !