Sposób przygotowania

Ubijamy schab, następnie posypujemy go z obu stron lekko pieprzem i przyprawą gyros, nie dodajemy soli.
następnie roztrzepujemy jajko z łyżka mleka.
Schab panierujemy w ten sposób: najpierw obtaczamy w bułce potem wkladamy go do miseczki z jajkiem i mlekiem a następnie znowu w bułkę.

Smażymy na patelni na wolnym ogniu żeby nie był suchy

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kotleciki dobre oj dobre....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    lubię taki
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    prawda gyros nadaje innego smaku mięsu niż zwykłe przyprawienie pieprzem i solą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !