Sposób przygotowania

POMIDORY UMYĆ I OBCIĄĆ WIERZCHY, WYDRĄŻYĆ MIĄŻSZ. OGÓREK I SZCZYPIOREK POKROIĆ DROBNO. GROSZEK ODCEDZIĆ. GRZYBKI POKROIĆ. BRYNDZĘ POŁĄCZYĆ Z JOGURTEM I MIĄŻSZEM Z POMIDORÓW NA JEDNOLITĄ MASĘ. DO TEJ MASY DODAĆ POZOSTAŁE SKŁADNIKI.PRZYPRAWIĆ. POMIDORY NAPEŁNIĆ MASĄ I PRZYKRYĆ ODKROJONYMI CZĘŚCIAMI POMIDORA

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anka1

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    super nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomidorki
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomidorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !