Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

- filiżanka (200ml) posypki orzechowej (stosowanej do tortów, mniemam że to orzechy ziemne)
- 1 szklanka mleka
- 1 płaska łyżka mąki
- 2 łyżki sosu sojowego
- 1 łyżka soku z cytryny


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cris04

    A można do zapiekania? fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    witaminkaa

    Tak myślę że śmiało można zapiekać, trzeba łączyć równie z wytrawnymi smakami. Bo jakoś do ryżu mi nie pasował:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie do łososia z grila...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Orzechowy beszamel,no to musi smakować!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !