Sposób przygotowania

Krewetki podsmażyć na oleju do miękkości.
Do krewetek dodać cukinię startą na dużych oczkach ( nie obierać cukinii ze skórki ).
podsmażać do momentu aż cukinia zmięknie.
Dodać pół opakowania pomidorków koktajlowych po przekrajanych na ćwiartki.
Dusić aż woda trochę odparuje.
Dodać dwie łyżki śmietany kwaśnej 18 %.
Sól i pieprz do smaku.

Podawać z ryżem lub makaronem.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ciekawy przepis
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    ostatnio przekonałam sie do krewetek :) Pyszne są

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !