Sposób przygotowania

Śledzie podzielić na kawałki, obtoczyć w rozmąconym jajku, potem w bułce i usmażyć na oleju. Składniki zalewy zagotować dodać do niej cebulę pokrojoną w talarki i obraną marchew pokrojoną w pół plastry. Całość gotować z 3-5 minut. Ryby układać w słoiku i zalać gorącą zalewą. Odstawić minimum na 24 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    u mnie takie śledzie miałyby wzięcie:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    takie sa dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    u mnie są często i to takie świeżo złowione...pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    uwielbiam te śledziki!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super przepis na śledzie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !