Sposób przygotowania

Pałki z kurczaka oczyścić i opłukać wodą. Przygotować marynatę z konfitury malinowej, czosnku przeciśniętego przez paskę, oliwy z oliwek, ziół prowansalskich, soli i pieprzu. Natrzeć nią pałki i pozostawić w chłodnym miejscu na ok. 3 godziny. Po tym czasie obtoczyć je w bułce tartej pomieszanej z sezamem i smażyć w głębokim oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    pyszne to:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    forgielka

    rewelacyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    supcio:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    moje ulubione smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    ciekawe połączenie a teraz włanśnie sezon na maliny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !