Sposób przygotowania

Rabarbar dokładnie umyć,obrać.Obrany rabarbar zetrzeć na tarce o małych oczkach,bądź pokroić na kawałki i zmiksować.Rabarbar dokładnie wymieszać z trzema stołowymi łyżkami cukru pudru.Jabłka umyć, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach.Kabaczka najpierw kroję na plasterki,dopiero później obieram plasterki ze skóry.Po usunięciu pestek zetrzeć na tarce o małych oczkach.Dodać jajko i 3 stołowe łyżki mąki.Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.Placuszki smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.Po usmażeniu wykładamy na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem w celu odsączenia z tłuszczu.Przekładamy na czysty talerz i polewamy miodem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawe połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajny pomysł warto zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !