Sposób przygotowania

Robimy farsz:
Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki. Cebula 3 sztuki obieramy, podsmażamy na tłusczu, dodajemy 3 ząbki czosnku. Dodajemy pieczarki.

Parówki sztuk 10 obieramy ze skóki i kroimy wzdłuz na 4 częsci i w kostke na koniec. Dodajemy do reszty . Następnie Dodajemy troszkę sosu chilli, zioła prowansalskie,sól i pieprz. Wykladamy farsz na ciasto.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    duzo farszów u Ciebie, tez eksperymentuje z nimi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z takim farszem to by się z wielkim smakiem zjadło ......

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !