Sposób przygotowania

Kaszę kuskus przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu. Śliwki zalewamy wodą, i moczymy pod przykryciem ok 4 godzin. Udka z kurczaka myjemy, oczyszczamy a następnie dusimy, przyprawione pieprzem i solą ok. godziny. Po tym czasie, dodajemy bakalie i śliwki z wodą. Dusimy 30 min. Udka podajemy z owocami i kaszą. Smacznego 1!

Spróbuj również

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny przepis, musze kiedys zrobic w ten sposob kurczaka
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo ciekawe połączenie składników, muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fantastyczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    takiego jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !