Sposób przygotowania

Kapustę pekińską cienko poszatkować. Cukinię wraz ze skórką oraz obranego ogórka zetrzeć na tarce w cienkie paseczki. Jabłko obrać i grubo utrzeć. Cebulę pokroić w piórka.
Warzywa wymieszać, posypać przyprawami, skropić sokiem z cytryny i ponownie wymieszać.
Odstawić na kilka minut, po czym skropić oliwą.
Schłodzić przed podaniem.

Komentarze

  • 3
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b> *** Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich pomysłów i przepisów na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    bardzo ciekawa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !