Sposób przygotowania

Piersi kurczaka pokroić w skośne plastry i rozbić je cienko.
Posolić i posypać pieprzem.
W dużym woreczku wymieszać 1 łyżkę mąki oraz zioła i przyprawy.
Na patelni rozgrzać oliwę.
W mieszance ziołowej obtoczyć plastry mięsa i układać na rozgrzanej oliwie.
Smażyć z obu stron, osączyć na papierowym ręczniku i podawać z ziemniakami lub frytkami oraz surówką.

Komentarze

  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b> *** Serdecznie zapraszam do przejrzenia moich pomysłów i przepisów na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pysznie zrobiony kurczak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pycha ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    apetyczne. Na pewno aromat jest wspaniały
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    Uwielbiam kurczaka w przyprawach, a ten wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pysznosci!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !