Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Żołądki oczyścić i pokroić. Gotować w osolonej wodzie do miękkości. Następnie dodać liść laurowy oraz starta marchew i seler.


Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo lubię podroby zwłaszcza drobiowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna potrawka
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Lubię taką. Też czasami robię podobną.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super uwielbiam drobiowe żołądki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    pyszna
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię żołądki..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Znam to pod nazwą "flaczki z żołądków"
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    apetyczna taka potrawka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    kocham żołądki
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    uwielbiam żołądki :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    smaczne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Dawno nie jadłam...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    cos dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !