Sposób przygotowania

z kości i pokrojonych warzyw ugotować wywar.Wsypać kaszę i gotować ok 10min.Ziemniaki obrać ,pokroić w kostkę i wrzucić do zupy.Dodać ziele ang.i liść laurowy i gotować aż ziemniaki będą miękkie.Doprawić solą i pieprzem.Jesli ktoś lubi można krupnik zabielić śmietaną .Ja osobiście wolę czysty

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    jedna z moich ulubionych zup
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    smak z dzieciństwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jola1508

    smak z dzieciństwa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jola1508

    smak z dzieciństwa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pyszna zupka
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !