Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy. Jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę.Dodajemy majonez, natkę pietruszki, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Wszystko łączymy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    pysznosci
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szybko i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie pasty
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetna szczególnie, że nie składniki nie są mocno zmielone
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Bardzo ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    na śniadanko idealna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Prosta i smaczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    prosta i szybka pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wypróbuję na pewno :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !