Sposób przygotowania

Składniki na marynatę rozgnieść i wymieszać z oliwą. Umyte i osuszone ćwiartki lekko posolić,natrzeć marynatą i odstawić na ok. 20 minut.Potem obsmażyć na rumiano i ułożyć w naczyniu do zapiekania wyłożonym folia aluminiową. Podlać 1/3 szklanki wody i zakryć mięsko folią robiąc paczuszkę.Wstawić do nagrzanego piekarnika 200 stopni na 20 minut . Podajemy np; z ziemniakami i ulubionym dodatkiem .

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam tak pieczone mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !