Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z posiekaną cebulą i przyprawami .Papryki umyć , usunąć gniazda nasienne i pokroić na kawałki. Wykałaczki wcześniej moczymy w wodzie i nadziewamy małe kawałki mięsa na przemian z papryką. Ja wykałaczki przecięłam na połówki i zrobiłam małe szaszłyki.Wstawić do mocno nagrzanego piekarnika i upiec .Muszą się przyrumienić.

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    bardzo fajne szaszłyki
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale fajnie wyglądają :) jako przystawki na imprezce fajnie by się prezentowały

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !