Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filety z dorsza dzielimy na porcje. Z 1 kg wychodzi ich około 5. Każdą z porcji oprószamy delikatnie solą, pieprzem oraz mieszanką przypraw do ryb. Odstawiamy na 30 minut.


Komentarze

  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    musi być smaczne
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Znakomicie się prezentuje... A ja w dodatku uwielbiam musztardę francuską:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    w sam raz na jutrzejszy obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepis uniwersalny pokazujący jak za pomocą jednego składnika można nadać nowy smak i stworzyć inne danie. Pomysł na zastosowanie musztardy ,podobnie jak poprzedni z chrzanem jest godny uwagi
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !