Sposób przygotowania

Nastawiamy piekarnik na 180*C. rozwijamy arkusz ciasta francuskiego, kroimy parówki w cienie plastry. ciasto dzielimy na 24 małe kwadraty. Na każdy z nich układamy dociskając po kilka plastrów parówki, oprószamy oregano i obsypujemy każdy kwadrat żółtym starty serem. Zapiekamy w piekarniku 20 minut - środkowa pólka - tryb termoobieg.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    octo

    wspaniale wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Dziękuje:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ciekawy i szybki przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    szybka i smaczna przekaska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    extra!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardzo fajny pomysł
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    uwielbiam takie szybkie i smaczne przekąski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !