Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szpinak mrożony | 50 dag |
masło | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
ser ricotta | 20 dag |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szpinak mrożony | 50 dag |
masło | 2 łyżki |
ząbek czosnku | 1 szt |
ser ricotta | 20 dag |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: