Sposób przygotowania

Szynkę pokroić w plastry,popieprzyć i panierować w mące. Obsmażyć z obu stron i przełożyć na talerz. Na tłuszcz ze smażenia włożyć obrane i pokrojone w kostkę warzywa oprócz czosnku .Smażyć przez kilka minut,włożyć mięso i podlać gorąca wodą(tyle aby było zakryte mięso).Dodać ziarenka smaku , całe ząbki czosnku,zioła ,suszone grzyby i dusić ok. 1,5 godzinki. Na koniec doprawić solą i pieprzem do smaku.Podajemy np; z ziemniakami .

Komentarze

  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super danie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !