Sposób przygotowania

Słoninę pokroić w kosteczkę ,przełożyć do garnka i postawić na małym ogniu. Często należy mieszać ,aby słonina się nie przypaliła. Cebule obrać i pokroić w pół krążki i zrumienić na łyżce wytopionego smalcu i ze szczyptą cukru .Do wytopionych skwarek z tłuszczem dodać sól do smaku i cebulkę.Dokładnie wymieszać i odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też taki robię
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supcio
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wiem, że jest niezdrowy, ale uwielbiam go!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    oj trochę niezdrowo ale pyyyycha haha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !