Sposób przygotowania

Zamrożone filety natrzeć solą i obtoczyć w mące. Obsmażyć na złotobrązowo. Wycisnąć sok z jednej pomarańczy. Drugą wyszorować, sparzć i obrać ze skórki. Ostrym nożem usunąć błonki i pokroić. Skórkę pokroić w wąskie paski i podsmażyć na maśle, aż się zeszkli. Margarynę stopić, dodać sok oraz skórkę. Filety ułożyć na półmisku, polać sosem, udekorować pomarańczą.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda super
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawe smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ryby w pomarańczach nigdy nie jadłam, więc muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Bardzo mi się podoba pomysł z pomarańczami do rybki :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !