Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Sporą pierś z kurczaka myjemy i osuszamy, a następnie kroimy na plasterki, a następnie na paski długości około 6- 8 cm. Oprószamy je dokładnie solą i pieprzem( wedle uważania).


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    świetny przepis zrobię jutro na obiad takie danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    coś dla mnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo ładnie podany i przepyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !