Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Schab umyć, osuszyć, rozbić tłuczkiem do mięsa. Posypać kucharkiem, pieprzem oraz dość obficie czosnkiem granulowanym.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie schaboszczaki to lubię...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    My też bardzo lubimy czosnkowe schabowe.
  • 4
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    też taki robię-super jest :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takim kotletem to można się najeść:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne, aromatyczne mięsko.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    aromatyczne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszny z taką czosnkową nutką, też robię ale ja mięsko nacieram świeżym czosnkiem i zostawiam na jakiś czas - jest super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha kotlecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !