Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z jajkami ,bułką tartą ,wodą ,posiekana cebulą,papryką ,solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku . Z masy uformować cztery duże kotlety i usmażyć na odrobinie oliwy na rumiany kolor z obu stron.Dodać posiekaną kiszoną kapustę i pokrojone w kostkę papryki.Chwilę smażyć , podlać gorącym rosołem i śmietaną .Doprawić do smaku kucharkiem ,pieprzem i dusić pod przykryciem przez ok. 15-20 minut.Podajemy same lub z ziemniakami .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Ciekawy przepis.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podobaja mi się :)
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !