Sposób przygotowania

Jaja ugotować na twardo, obrać i przekroić na pół. Wyjąć żółtka. Tuńczyka wyłożyć do miseczki, dodać do niego żółtka rozetrzeć na jednolitą masę dodać majonezu i doprawić do smaku. Połówki jajek faszerować masą, posypać startym zóltym serem , na wierzch położyć kleksy kawioru.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ciekawa jestem jak smakują
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakuje ten kawior
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    niesamowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne na kolacje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    nie jadlam nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !