Sposób przygotowania

Jajka wbijamy na talerzyk, dodajemy przyprawy. Mieszamy. Każdą kromkę chleba obtaczamy z jednej i drugiej strony, i kaldziemy na patlenie z rozgrzanym tłuszczem. Wyciągamy z patelni na talerzyk, pokrywamy plasterkami pomidrowa. Najlepszy sposob na wykorzystanie chleba, który już nie jest do końća świeży.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszny :) jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    uwielbiam takie na śniadanie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !