Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mięso włożyć do wrzącej wody,zebrać łyżką szum.Dodać przyprawę kucharek,posiekaną cebulę oraz liście laurowe i gotować około 30-40 minut aż mięso będzie miękkie.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Poproszę porcyjkę takiej zupki.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    smacznie :D
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    również zagęszczam niektóre zupy serkiem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczna zupka też taką robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna zupka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.lubię zupy !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    Jakoś nie umiem się przekonać do zup na mrożonkach,wolę świeże warzywa:)Jednak Twoja zupa wygląda smacznie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    nieraz gotuję podobną jak nie wiem co szybko ugotować na obiad ale bez serka muszę wypróbować tę wersję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo smaczna taka jarzynowa zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !