Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kapustę oczyszczamy i szatkujemy. Dajemy do garnka z wodą razem z 1 łyżką smalcu, i gotujemy pod przykryciem do miękkości, doprawiamy kucharkiem.


Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ale super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Często taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny dodatek do obiadu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna kapustka robię podobną
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super jedzonko :-) pycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !