Sposób przygotowania

Mrożony szpinak wrzucam na patelnię. Rozmrażam na małym ogniu. Gdy będzie miękki, a część wody wyparuje wrzucam starte ząbki czosnku. Solę i zalewam śmietaną. Mieszam. Chwilę smażę na patelni aby śmietana zgęstniała i gotowe.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nie przepadam za szpinakiem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !