Sposób przygotowania

Jajka ugotowane obieramy ze skorupek.
Groszek łączymy z pokrojonymi drobno pieczarkami i startymi na tarce o grubych oczkach jabłkami.
Dodajemy do nich majonez i śmietanę.
Doprawiamy do smaku pieprzem.
Dzielimy mase na 2 części, Do jedenj dodajemy ćwikłe z chrzanem i mieszamy.
Na dużym półmisku wykładamy mase jasną, a po drugiej stronie mase czerwoną .
Układamy na nich przekrojone na pół jajka.
Dekorujemy wg. własnego uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Fajna przystawka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Wyglądają obłędnie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale kolorowo na tym talerrzu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pysznie i kolorowo,brawo
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo kolorowo.
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    Nie długo czas JAJ :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    jajka dla kibiców :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pysznie wyglądają:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna kolacyjka.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też tak lubię
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    no i po świętach
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    kolorowa przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszna kolorowa kolacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !