Sposób przygotowania

Filety oczyścić umyć- przekroić wzdłuż na cienkie płaty.
Płaty ułożyć na foli by ciasno na siebie nachodziły- można dodatkowo rozbić- przyprawić.
Pieczarki pokroić i usmażyć z cebulą- przyprawić.
Nałożyć farsz na mięso- ciasno zwinąć- można owinąć nićmi.
Smażyć mieśo na margarynie- można podlać wodą.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    ja do srodka daje jeszcze zolty ser. pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniaaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    uwielbiam takie roladki z pieczarkami:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    wygląda niesamowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ciekawa roladka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    dobre mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    pokaźna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie mięska i na zimno i na ciepło...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    pycha.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !