Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyc natrzeć solą. BUŁKĘ WYMIESZAĆ Z PAPRYKĄ, jajka wybić- rozbełtać. Mięso moczyć w mące następnie jajku i bułce. Piec w dość dużej ilości oleju z obu stron do miękkości.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszny taki z chrupiącą skórka
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie takie mięsko..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobre przysmaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !